Vés al contingut

Renovació del conveni amb Microbank

  Impulsant l'Emprenedoria: Renovació del Conveni amb MicroBank

  1690292409939

  Barcelona, 25 de juliol de 2023 – En un emocionant pas cap a l’enfortiment de l’emprenedoria i la igualtat d’oportunitats, avui celebrem la signatura de la renovació del conveni de finançament de petits projectes emprenedors amb MicroBank.

  Aquesta col·laboració sòlida entre la nostra organització i MicroBank ha demostrat ser un motor fonamental per a fer realitat les idees de negocis d’emprenedors i emprenedores

  1690292410215

  Una Aliança per a l’Emprenedoria

  L’emprenedoria és una força motriu que impulsa la innovació, el creixement econòmic i la creació d’ocupació. No obstant això, sovint, les persones s’enfronten a obstacles financers per a dur a terme les seves idees de negoci. És aquí on entra en joc la col·laboració amb MicroBank.

  MicroBank és una entitat financera amb un enfocament en la inclusió financera i el suport a petits projectes emprenedors. El seu compromís de brindar finançament accessible i suport tècnic ha estat fonamental per a empoderar a emprenedors i emprenedores de tots els àmbits de la vida.

  Promovent la Diversitat Empresarial

  Un dels aspectes més destacats d’aquesta associació és el seu enfocament en la diversitat empresarial. No sols estem donant suport a projectes emprenedors, sinó que també estem derrocant barreres de gènere i origen. Tots els emprenedors i emprenedores mereixen igualtat d’oportunitats per a dur a terme els seus somnis de negocis.

  Aquesta aliança treballa incansablement per a garantir que les persones de diferents gèneres i orígens tinguin accés al finançament i els recursos que necessiten per a fer realitat els seus projectes.

  L’Impacte en La nostra Comunitat

  Des que iniciem aquesta col·laboració amb MicroBank, hem vist un impacte positiu en la nostra comunitat emprenedora. Nombrosos projectes innovadors i prometedors han rebut el suport necessari per a enlairar. Aquest fet ha contribuït al creixement econòmic local i a la generació d’ocupació.

  El Futur de l’Emprenedoria

  Mentre celebrem la renovació d’aquest conveni, mirem cap al futur amb optimisme. Continuarem treballant junts per a fomentar l’esperit emprenedor en la nostra comunitat i brindar oportunitats a aquelles que busquen convertir les seves idees en realitats comercials. A mesura que continuem derrocant les barreres que impedeixen l’accés al finançament, estem aplanant el camí per a un ecosistema empresarial més divers i vibrant.

  La renovació del nostre conveni amb MicroBank és un pas significatiu pel futur de les nostres emprenedores.

  Aquesta aliança no sols està proporcionant finançament, sinó que està desafiant les barreres i promovent la diversitat en el món empresarial.

  Si creus que la teva entitat/empresa pot ajudar-nos a impulsar l’ecosistema emprenedor, t’esperem. Uneix-te a nosaltres.