Saltar al contenido

Contacte

Som aquí per a informar-te de la nostra activitat, programes, emprenedoria, formació, microcrèdits i ajuda legal.

No has trobat la informació que buscaves? vols conèixer més en profunditat els nostres programes? t’agradaria fer-nos una proposta de millora? vols col·laborar amb nosaltres? o simplement vols més informació sobre Dones pel Futur? Som aquí per a tu!

En què et podem ajudar?


Fes-te Sòcia!


Vull ser Mentora


Més informació


Butlletí informatiu


Inscripció a programa

Per a qualsevol altre tipus de consulta, si us plau, contacta’ns a [email protected]

Dones pel Futur | Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries

HORARI HIVERNDe DILLUNS a DIJOUS de 08:30 a 14:00 i de 15:00 a 17:30DIVENDRES de 08:00 A 15:00 HORARI ESTIU (01/07 fins 31/08)De DILLUNS a DIVENDRES de 08:00 a 15:00 C/Aragó 608-610 local, BarcelonaTel: 93 194 50 80

Mail:  [email protected]

Contacte de premsa

Maria Losada, Directora de Comunicació
[email protected]
+34 623 49 75 58


Descobreix tota la nostra acció al dossier genèric de l’entitat. Descarrega’l fent click a la foto!

La nostra acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat.


  1. Fi de la pobresa (ODS 1): Impulsem programes i iniciatives per empoderar les dones, especialment en situacions de vulnerabilitat, per millorar les seves condicions econòmiques i ajudar a reduir la pobresa. Això inclou capacitació en habilitats laborals i orientació sobre l’emprenedoria.

  2. Salut i benestar (ODS 3): promovem programes i activitats que es centren en la salut de les dones, tant a nivell físic com emocional. Això inclou acompanyaments personalitzats, seminaris sobre salut mental, derivacions específiques segons necessitats de salut  i promoció d’estils de vida saludables.

  3. Igualtat de gènere (ODS 5): Aquest ODS és essencial per a l’associació. Treballem per aconseguir la igualtat de gènere a través d’advocacy, programes de mentories, promoció de dones en llocs directius i empresarials, i fomentant la participació activa de les dones en la presa de decisions.

  4. Treball digne i creixement econòmic (ODS 8): Promovem l’emprenedoria entre les dones, les ajudem a accedir a oportunitats de negoci i promovem la creació d’empreses sostenibles. També defensem polítiques laborals justes i igualitàries.

  5. Reducir les desigualtats (ODS 10): ens centrem en la reducció de les desigualtats de gènere en els àmbits laboral i empresarial. Això inclou l’abordatge de les disparitats salarials, la promoció de l’accés igualitari a les oportunitats i l’eliminació de la discriminació de gènere.

  6. Aliances per assolir els objectius (ODS 17):  col·laborem amb altres organitzacions, empreses i institucions per abordar aquests reptes de manera conjunta. Col·laboracions amb ONG, el sector privat i institucions públiques per aconseguir un impacte més ampli i eficaç.