Saltar al contenido

Història

Som una associació sense ànim de lucre que des de l’any 1990 treballa per donar visibilitat a les dones empresàries, directives i emprenedores. També estem al costat d’aquelles dones vulnerables, que per diferents motius no necessàriament relacionats amb la seva condició econòmica, per que puguin crear o consolidar un lloc de treball digne que els doni l’oportunitat real de tornar a començar. Treballem amb les dones des de una mirada integral.

Des de 1990 la nostra associació ha ajudat a més 800 dones a engegar els seus projectes projectes en diferents sectors. Des de l’any 2015 venim treballant a diferents llocs de Catalunya, sobretot al Maresme on treballem de la mà de ajuntaments i el Consells Comarcals. També tenim convenis amb entitats publiques i privades que ens ajuden, per assolir els nostres objectius com a entitat.

A partir de 2021, hem iniciat un nou camí acceptant el repte de integrar a la nostra activitat els programes d’emprenedoria de la Fundació Servei Solidari, Espai Emprèn i microcrèdits que ens ajudaran a donar un impuls a la nostra activitat, amb tota l’expertesa de l’equip i voluntaris, que han fet que aquests programes siguin reconeguts a nivell nacional e internacional.