Saltar al contenido

Pots tornar a escolta tots els capítols al Spotify de Dones Pel Futur.


Temp 01, Cap 01 | Violències masclistes i Pots de llibertat amb NomDonaLaGana

L’autonomia econòmica de les dones és clau per a sortir d’una situació de violència. Sense ella, la capacitat de prendre decisions, alliberar-se de la dependència financera i construir una vida lliure de violència és inconcebible.

Avui parlem amb la Lydia i l’Elisabet, creadores de NomDonaLaGana, una cooperativa de treball associat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, creada amb l’objectiu de generar llocs de treball per a dones en situació de violència masclista.

Temp 01, Cap 02 | L’Artista darrera les Estatuetes dels Premis Rosa Maria Garriga

La Conxa Badell és ceramista autodidacte amb més de 30 anys d’experiència. Actualment té el seu ⁠taller/botiga de ceràmica⁠ a Cabrils. On fa una producció a mà, variada amb dos eixos principals: Estris per servir a taula i objectes decoratius.  Per a inciar el seu projecte d’emprenedoria la Conxa va passar pels ⁠programes formatius de Dones pel Futur⁠.

Temp 01, Cap 03 | Stop analfabetisme emocional amb Cristina Gutiérrez

Avui tenim amb nosaltres a la Cristina Gutiérrez Lestón, educadora emocional, escriptora, directora i CEO del projecte la “⁠Granja ability training center⁠”  amb centres a Barcelona, Madrid i Andorra. Educadora emocional en tots els sectors, des de nens/as fins a la tercera edat, des d’esportistes de La Masia del Barça fins a equips d’empreses multinacionals o persones malaltes de càncer.