Saltar al contenido

Reunió de Deliberació del Jurat dels IV Premis Rosa Maria Garriga

Deliberació del Jurat dels IV Premis Rosa Maria Garriga de Reconeixent a l’Emprenedoria Femenina

 

Barcelona, 21 de febrer de 2024 – En la reunió duta a terme ahir en el Caixaforum Macaya de Barcelona, es va celebrar la tan esperada deliberació del jurat per a la IV Edició dels Premis Rosa Maria Garriga. Aquests premis, organitzats per Dones pel Futur – L’Associació Catalana de Dones Directives Empresàries, cerquen reconèixer i destacar l’emprenedoria femenina a Catalunya.

 

 

Les Membres del Jurat

El jurat va estar conformat per distingides personalitats de l’àmbit empresarial i social.

  • Joana Prats, Directora del Departament de Col·laboracions amb Entitats Socials i Projectes Transversals de la Fundació «la Caixa»
  • Eugenia Bretones, Vicepresidenta 2a del Consell Nacional de Dons de Catalunya
  • M. Angels Pla, Cap del Servei d’Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya
  • Gloria Elena Rendón Toro, Consultora en Diversitat Migratòria i Refugi per a Europa i Amèrica Llatina. Investigadora en CER-Migracions UAB/UB.
  • Carme Cuiné i Jesmina Alsina, empresàries de LA CROSSANDRA, LA BOTIGA DELS CANELONS SL
  • Sònia Recasens, Directora Corporativa d’ATREVIA

La Deliberació

La jornada va estar marcada per una intensa deliberació que es va estendre al llarg de tres hores. Amb un total de 107 propostes rebudes, el jurat es va enfrontar a la difícil tasca de seleccionar a les 10 finalistes d’enguany. Va destacar la diversitat i l’alt nivell dels projectes presentats, amb una notable presència d’iniciatives tecnològiques que van impulsar la modificació de la categoria «Premi a la Implementació d’un projecte digitalitzador», atorgant el distintiu «tecnològic» al guardó.

 

Pròxims Passos

Després d’una exhaustiva avaluació, el jurat ha identificat a les 10 finalistes, els noms de les quals seran anunciats en els pròxims dies.

Ben aviat, coneixerem a les talentoses dones que estan transformant, aportant i fent créixer el panorama empresarial català amb els seus projectes.