Vés al contingut

Fem Xarxa | Esmorzar d’Entitats amb Dones pel Futur

  Esmorzar d'Entitats Fem Xarxa, Organitzat per Dones pel Futur

  Barcelona, 28 de juny de 2023 – Dones pel Futur va organitzar l’ESMORZAR D’ENTITATS: FEM XARXA A DONES PEL FUTUR. Aquest esdeveniment va tenir lloc el passat dijous 22 de juny de 10h a 11.30h a la nova seu de Dones pel Futur, situada al C/Aragó 608-610.

  Amb una trajectòria que es remunta a l’any 1990, dedicada de manera inquebrantable a donar visibilitat a les dones empresàries, directives i emprenedores, també hem estat al costat d’aquelles dones en situació de vulnerabilitat, que, per diverses raons, no han trobat una sortida laboral que els permeti crear o consolidar el seu camí professional o trobar un lloc de treball digne. Per això creiem essencial crear xarxa amb altres entitats del disctricte per a poder fer un acompanyament integral a totes les dones que recòrren als nostres serveis.

  IMG_0235
  IMG_0253

  Durant l’esmorzar d’entitats vam tenir el plaer de realitzar una visita guiada als nous locals de Dones pel Futur, on les entitats van poder veure de primera mà les nostres instal·lacions i conèixer més sobre la nostra feina. Així com vam poder assabentar-se dels nostres programes d’emprenedoria i orientació laboral, dissenyats per ajudar les dones a créixer professionalment i aconseguir les seves metes.

  Durant la jornada es van explorar vies de col·laboració amb altres entitats del barri per aprofundir en el suport mutu i en la construcció d’una xarxa de recursos.

  La sessió de networking i treball en xarxa, va permetre connectar amb altres professionals i compartir les experiències per tal de detectar necessitats i mancances i arribar a solucions conjuntes. 

  A Dones pel Futur, creiem que juntes podem assolir més i millor. Per això animem a totes les entitats del districte de Sant Martí a unir-se a nosaltres en propers esdeveniments i a descobrir noves formes col·laboració per aconseguir un futur més brillant i igualitari per a totes les dones.

  Us esperem al C/Aragó 608-610. Continuem generant oportunitats per aprendre, connectar i construir juntes.