Vés al contingut

Espai Sòcies | Dinar Tertulia amb la 1a Síndica de Greuges

  Dinar-Tertúlia amb la Primera Síndica de Greuges de Catalunya

  IMG_9786

  Barcelona, 8 de juny de 2023 – Dones pel Futur, compromesa amb la igualtat i els drets de les dones, va convidar a totes les sòcies i amigues de l’entitat interessades a participar en un Dinar Tertúlia exclusiu amb la Sra. Esther Jimenez, la primera Síndica de Greuges de Catalunya. 

  Aquest esdeveniment va proporcionar una oportunitat única per conèixer les responsabilitats i les funcions associades al càrrec de Síndica de Greuges i descobrir com aquesta institució pot oferir serveis essencials als ciutadans.

  IMG_9825
  IMG_9824

  L’esdeveniment es va desenvolupar el dimarts 6 de juny a les 14.00 hores al prestigiós Restaurant La Pomarada, situat al Passeig de Gràcia 78, principal. 

  El dinar va esdevenir una ocasió excepcional per compartir un àpat i una conversa amb la Sra. Esther Jimenez, qui va compartir les seves experiències i coneixements sobre la seva feina com a Síndica de Greuges de Catalunya. Els i les assistents van tenir l’oportunitat de fer preguntes i plantejar les seves inquietuds, així com de conèixer més a fons aquesta institució vital per a la defensa dels drets ciutadans.

  A més de la conversa amb la Sra. Jimenez, els participants van poder gaudir d’un espai de networking amb altres membres associades, simpatitzants i amigues de Dones pel Futur. Aquesta va ser una ocasió excepcional per establir noves connexions i compartir idees amb altres persones compromeses amb la promoció de la igualtat i els drets de les dones a Catalunya.

  Dones pel Futur us convida a unir-vos a aquests esdeveniments i a participar en aquesta experiències enriquidores, associant-vos a l’entitat. La vostra presència serà fonamental per a la creació d’una societat més justa i igualitària per a totes les persones. Fes-te sòcia aquí.

  Us esperem amb calidesa i interès als propers Dinar Tertúlia de la nova temporada.

  IMG_9838