Vés al contingut

Accelera, el programa de Dones pel Futur per acompanyar a dones emprenedores

  Accelera, el programa de Dones pel Futur per acompanyar a dones emprenedores

  Barcelona, 17 d’abril de 2023 – Dones pel Futur té el plaer de desenvolupar el Programa Accelera sota el paraigües del Programa Avanza, finançat pel Ministeri d’Inclusió, seguretat social i migracions.


  El Programa Accelera està dissenyat per acompanyar a dones emprenedores decidides a muntar el seu propi projecte empresarial o consolidar i millorar la seva empresa. El programa ofereix accions d’acompanyament individual (assessorament personalitzat) i grupal (formacions) per acompanyar-les en tot el procés emprenedoria, buscant l’impacte social i una mirada feminista des del model de negoci fins a la planificació comercial i financera, l’accés a finançament i el suport en la consolidació.

  En celebració del Dia de l’Emprenedoria, Dones pel Futur ha organitzat la jornada “Emprendre en temps de dificultats” a la Llibreria Arcadia (Carrer de Rogent, 74), el proper 17 d’abril de 17h a 18h. L’activitat comptarà amb la presència de Carme Cortina Domenech, emprendedora fundadora de BemySwim, una marca de roba de bany genderfluid i sostenible i amb Kira Pérez, creadora d’Espai Mansmare, un espai d’acompanyament a la maternitat/paternitat i creixement i activació del potencial humà amb activitats lúdiques. 

  Dones pel Futur dona el suport en la consolidació dels negocis locals a través de sessions formatives i atencions individualitzades.

  La taula rodona serà moderada pel responsable del Programa Accelera: Jordi Balsells, que guiarà la conversa des de l’actualitat de l’emprenedoria i la dificultat afegida d’iniciar aquest camí essent dones migrants.

  Podeu veure la taula rodona en directe des del nostre canal de youtube: https://youtu.be/HpAAMZGmyH4

  Este Programa Avanza por el Fomento del autoempleo para personas inmigrantes que realizamos con la coordinación de la Fundación Nantik Lum y gracias al apoyo del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones y el Fondo Social Europeo. Además de con la colaboración de Fundación Érguete, Asociación Alanna y Fundación Sevilla Acoge.  

   

   

  #emprendimiento #emprendimientoinclusivo #avanza #migrantes #emprendedoras