Vés al contingut

Yolanda Martinez: una emprenedora tan especial com els seus productes

  Coses de coses és un projecte enfocat a la creació d’articles de moda i decoració, personals i personalitzats en el qual sempre crea peces úniques, des de la meva personalitat i personalitzades si el client així ho vol.”

  “Crec en la individualització de la persona a l’hora de triar, perquè per a mi és important marcar la diferència en aquesta societat global en la qual vivim.”

  Coneix més sobre ella i el seu projecte en aquesta entrevista: 

  Yolanda, què pots dir-nos sobre tu i sobre “Coses de coses”?

  Sóc una persona creativa, que sempre he fet coses manualment independentment del treball que he realitzat. La meva experiència professional gairebé sempre ha estat vinculada a la creació. He treballat en el camp de la moda, disseny gràfic i màrqueting. 

  El meu projecte consisteix en la creació de peces de moda i decoració úniques, personals i personalitzades, realitzades a partir de la reutilització i aprofitament de matèria primera de la qual disposo.

  De quina manera va col·laborar Dones pel Futur en el teu projecte d’emprenedoria i com creus que aquest aporta a l’apoderament femení?

  Va col·laborar i continua col·laborant, perquè continuo anant a reunions en les quals es poden intercanviar idees i t’ajuda a saber si el teu plantejament de negoci està bé o no. D’una manera teòrica en el meu cas amb eines que m’ajuden a saber cap a on haig d’anar i com. També amb alguns cursos bastant interessants i espero que facin més.

  Veig que cada vegada més dones volen decidir sobre el seu futur i no estar supeditades a una societat masculina en la qual continuen existint moltes diferències entre tots dos gèneres sempre a favor de l’home, per això crec que creant el meu propi negoci com a dona serveixi per a apoderar al gènere femení.

  Què li recomanaries a aquelles dones que desitgin emprendre un negoci? 

  Doncs que tinguin clar cap a on volen anar i si poden que participin en associacions com a Dones pel Futur per a ajudar-los a emprendre aquest camí, que pel que he vist des de la meva experiència les dones solem tenir una mica de por i dubtes a l’hora d’emprendre.