Saltar al contenido

Barcelona Capital de l’emprenedoria femenina

El passat 16 de febrer, vam tenir la gran oportunitat de pilotar junt a la comunitat MedWomen el esdeveniment de co-creació organitzat per la seva presidenta Laia Orozco «Barcelona Capital del emprendimiento femenio» acte organitzat amb la colaboració del Hub Digital de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Medwomen neix com una xarxa de dones professionals multisectorial i intergeneracional, compromeses en la millora de l’emprenedoria femenina a la nostra ciutat. Es pot participar com a emprenedora, entitats o empreses vinculades a l’emprenedoria femenina. Nosaltres com a Dones pel futur participem a l’equip motor d’aquesta iniciativa!

Totes les participant a l’espai de co-creació hem sortit amb moltes forces per tirar endavant la plataforma, de la qual esperem pròximament les conclusions resultants de les discussions que hi van tenir lloc!

Gràcies Cora Fassina per tot el disseny i Georgina Vial Martini per la gestió, gràcies Laia Muñoz Gomà i Ariadna Esteve – Branding y Consultoría Organizativa per la gran facilitació de l’acte. És un plaer haver estat impulsant l’inici d’aquesta comunitat de la mà de Nuria Viñas LlebotLiz OtáloraSandra Patricia RodríguezCecilia EspinozaAnna Pujol Ferran (PhD) i Montserrat Ramon Surinyà

Ahir