Vés al contingut

Aurora Emprèn OLD

Aurora es un programa que té com a objectiu principal acompanyar a les dones emprenedores amb una idea de negoci que necessiten acompanyament per validar el seu producte o servei.

L'acompanyament que oferim es tant a nivell individual com en grup per definir, acompanyar i finançar el desenvolupament de la teva idea de negoci. La nostra entitat vol promoure la inserció soci-laboral de les dones mitjançant la seva autoocupació en activitats econòmiques productives (sobretot artesanals) i/o comercials (serveis varis com a bars, menjar per emportar, perruqueries, fleca i pastisseria, fruiteria, arranjaments de roba i altres)

Si trobes que:

  1. Tens una idea de negoci i el que vols es treballar per donar-li forma però et falta informació o suport.
  2. Vols fer proves del teu producte o servei i no saps com.
  3. T'agrada treballar en grup i vols recolzar les iniciatives de altres dones.
  4. Necessites un petit crèdit per engegar el teu negoci

Per on puc començar:

Primer contacta amb nosaltres al [email protected] o al tel/whatsapp: +34 932 71 55 57. Desprès et truquem i et convidem a participar en la xerrada on expliquem com funciona el programa.

Desprès et donem visita per a la primera entrevista amb una de les nostres assessores, parlem de com tens la teva idea de negoci i com et trobes en el teu entorn pròxim: familia, fills, amics, etc

Fem un pla de treball conjunt i comencem     

   

 

 

 

 

 

Programa amb el finançament de:                                                                                                     

      

 

Coordinació: