Vés al contingut

II Edició Premis – 2022

Dones pel futur celebra la segona edició dels premis Rosa M. Garriga amb l’objectiu de reconèixer a l’emprenedoria femenina.

 

Els “Premis a l’emprenedoria femenina, Rosa M. Garriga” tenen com a objectiu reconèixer i visibilitzar l’esforç i dedicació que fan totes les dones que participen als programes d’emprenedoria que organitzem i que en aquesta oportunitat hem obert a dones emprenedores de tota Catalunya amb un total de 72 projectes presentats.

Amb aquest esdeveniment la nostra organització reconeix a les diferents dones que han engegat un projecte emprenedor i que l’han pogut tirar endavant. La majoria d’elles són dones amb un espirit de superació extraordinari i els hi representa un gran esforç engegar i tirar endavant els seus projectes. És d’aquí a on sorgeix el desig de Dones pel Futur de premiar a les persones participants i dotar-les d’una petita ajuda econòmica.
L’acte es va celebrar al #caixaforumMacaya de la @fundlacaixa, hi varen poder assistir més de 130 persones, entre elles destacar la presència de la Presidenta del Parlament M. H. Sra. Laura Borràs i Castanyer, la Consellera d’Igualtat i Femenismes, la Sra. Tània Verge i Mestre i la Presidenta d’Honor de Dones pel Futur, la Sra. Rosa M. Garriga, i altres personalitats de l’àmbit polític, social i entitats varen assistir a l’acte. així com altres representants de la política, de la societat i entitats vinculades a l’emprenedoria.
En la segona edició dels Premis Rosa M. Garriga a l’emprenedoria femenina, les guardonades han sigut:Premi a la millor iniciativa i creativitat: Artcycled Xantal Noëlle amb Artcycled Community

Premi a la millor trajectòria: Yolanda Akpoli – Unió segones oportunitats

Premi a la implementació en el territori: Pilar Ferrando Rosa – Vinomi rural experience

Reconeixement a entitats d’Economia Social i Solidaria:
Ndeye Gueye – Associació de Dones Senegaleses de Catalunya – CaKanaam
Danna Zenón – Associació Fundapica @fundapica.bcn

El Jurat dels premis d’aquesta segona edició el van compondre:
● Joana Prats, directora del Departament de Col·laboracions amb Entitats Socials i Projectes Transversals de la Fundació Bancària “La Caixa”.
● Elisabet Sauras Collado, Gestora de Negoci Microbank
● Gloria Elena Rendón Toro, professional independent experta en migracions
● Abdoulaye Fall, director de Maingate

En tots els projectes finalistes s’ha valorat aspectes com: Innovació i Creativitat; Sostenibilitat i Respecte pel Medi Ambient; Impacte en el territori; Idea de negoci i Proposta de Valor i finalment la Implementació i Viabilitat de cada un dels projectes.

Donem gràcies a les entitats patrocinadores: Diputació de Barcelona, Institut Català de les donesAjuntament de BarcelonaFundación Obra Social La CaixaFundación Nantik Lum, IlafelDigitalisimo

#emprenedoriafemenina #donespelfutur #premisemprenedoriafemenina #premisrosamgarriga
#apoderament #entitatsdeltercersector #emprenedores #catalunya #barcelona #palaumacaya #dones #economia #community