Vés al contingut

Nadal Amb Dones pel Futur

  El passat 9 de desembre vam celebrar el tancament d’un any més per a Dones pel Futur, Associació Catalana Dones Directives Empresàries i totes les seves sòcies i amigues.
  En aquesta trobada les participants van poder presentar sobre els seus programes i projectes, generant un espai de sororitat i networking entre les assistents.

  Et compartim algunes imatges:

  Sobre Dones pel Futur:

  Som una entitat sense ànim de lucre que vol donar veu a la visió de la societat a través de les dones. Una visió 360° sobre la societat actual amb ulls de dona. Vivim en un món canviant i en contínua evolució i en Dones pel Futur volem reflexionar i fomentar una societat: responsable, solidària, activa i compromesa.

  Dones pel Futur, està compromesa amb la societat actual i al servei de les persones, entitats i institucions, amb l’objectiu de generar canvis, impulsem reformes i marcar tendències. Per aquest motiu, l’associació forma part del directori de l’Euro-Mediterranean Women’s Foundation i ha estret llaços amb iniciatives com PIMEC i Reempresa, aliances que beneficies directament a la nostra xarxa d’associades.

  Si desitges formar part de la nostra associació de manera gratuïta, escriu-nos a [email protected]