Vés al contingut

Exposició “D’ONES” (R) EVOLUCIÓ DE LES DONES EN LA MÚSICA.

    L’Institut Català de les Dones convida a les visites guiades de l’Exposició “D’ONES” (R) EVOLUCIÓ DE LES DONES EN LA MÚSICA. La mostra, que es pot visitar del 10 de novembre al 23 d’abril a la Sala 3 del Palau Robert de Barcelona, l’organitza la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock i el suport de l’Institut Català de les Dones.

    La comissària de l’exposició, Helena Morén, periodista de la revista musical Enderrock,explicarà el contingut d’aquesta proposta en visites guiades, que s’han programat els dimecres de gener, febrer i març de 2018, a les 18 hores. La primera visita es realitzarà el 17 de gener, i la resta es faran el 24 i 31 de gener, el 7, 14, 21 i 28 de febrer i el 7, 14, 21 de març.

    “D’ONES” proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans. En són les protagonistes artistes femenines a través de composicions, cançons i videoclips.

    El recorregut pels diversos gèneres musicals, amb cantants, compositores i instrumentistes, posa de manifest la dimensió, la diversitat i la qualitat de la música creada per dones als Països Catalans i és un reconeixement al talent femení.

    Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia a la bústia [email protected]. Trobada, a l’entrada del Palau Robert, davant l’aparador de l’exposició.