Vés al contingut

Dones pel Futur amb les Beques Impulsa Dona de la BSM Universitat Pompeu Fabra

  Avui volem compartir amb tu la iniciativa que treballa la Barcelona School of Management, l’escola de Màsters i Postgraus de l’Universitat Pompeu Fabra, les BEQUES IMPULSA DONA.

  El nou programa de Beques Impulsa Dona, la UPF-BSM vol donar suport a les dones amb talent perquè puguin seguir formant-se i desenvolupar una trajectòria professional sòlida que els permeti contribuir, des de posicions clau, a millorar la societat. Les Beques Impulsa Dona, amb accent femení,  permeten a les candidates seleccionades cursar un programa de màster o postgrau ofert per l’ escola en una de les nostres múltiples àrees de coneixement.

  La UPF-Barcelona School of Management I l’Associació de Dones pel Futur comparteixen un objectiu comú recollit en els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenibles recollits per a les Nacions Unides), concretament l’Objectiu núm. 5: Igualtat de Gènere. En aquest sentit les dues entitats treballen per visibilitzar, promocionar i incentivar el talent femení per aconseguir que la dona ocupi llocs de direcció i presa de decisions.

  Amb aquest objectiu comú, la UPF-BSM ha creat les Beques Impulsa Dona per facilitar l’accés de la dona en formacions de títol superior i càrrecs directius. Aquetes beques es financien, en part, amb la campanya de micromecenatge “Women supporting Women”. A la vegada que la UPF-BSM organitza activitats informatives, premis en els projectes de màster, entre altres, amb una mirada cap a la dona i el seu lideratge.

  Compromisos:

  Dones pel Futur, comparteix aquests mateixos objectius i s’ofereix a sumar a les seves accions de promoció i sensibilització  la campanya de les Beques Impulsa Dona, i aquelles accions en les que el paper de la dona és l’eix principal.

  Les dones que vulguin participar en aquesta iniciativa poden aportar el seu gra de sorra de diverses maneres:

  • Detectant i captant Dones amb Talent candidates a les Beques
  • Finançant íntegrament o parcial una o més beques
  • Fent una aportació econòmica, a través de la campanya Women Supporting Women
  • Actuant com a Ambaixadora de la Campanya i contribuint a la seva difusió, a través dels teus contactes i de les xarxes socials

  Dones pel Futur i la BSM UPF tenim un compromís compartit, aconseguir l’igualtat d’oportunitats per a les dones en qualsevol carrera professional”. Ajuda’ns i col·labora-hi!