Vés al contingut

Dia Internacional de la Dona Emprenedora

    Avui 19 de Novembre es commemora el Dia Internacional de la Dona Emprenedora, instaurat per la ONU el 2014 amb la finalitat de sensibilitzar la societat sobre les dificultats amb les quals s’enfronten encara les dones a l’hora d’emprendre. Una jornada per reflexionar sobre el panorama actual de l’emprenedoria femenina, entre les quals destaca l’encara existent bretxa de gènere.

    Avui, més que mai des de Dones pel Futur volem expressar el nostre suport, col·laboració i acompanyment cap a totes les dones emprenedores, que com bé deia la Presidenta de Dones pel Futur, la Sra. Núria Viñas en l’entrega dels Premis Rosa M. Garriga a l’emprenedoria femenina,

    “Són dones que s’hi estant deixant la pell per tirar endavant els seus negocis, que cada dia aixequen la persiana i no perden els ànims ni l’energia per tirar endavant. Són les heroïnes de la nostra societat. Totes elles es mereixen el nostre reconeixement i acompanyament.  Elles fan que en la seva soledat de l’emprenedora, perquè l’emprenedora sempre està sola, en el seu dia a dia es creï riquesa al seu entorn i aconsegueixen marcar un impacte social i econòmic al seu territori i sí, és de gran valor i cal reconèixer-ho. Nosaltres fem el possible per acompanyar-les en aquest camí i donar-lis tot el suport que necessiten.” 

    A totes elles i les que vindran, des de Dones pel Futur manifestem el nostre suport i el compromís d’acompanyar-les en aconseguir una societat equitativa i plena d’oportunitats per a totes.

    Dones pel Futur (Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries) és una entitat que vetlla per donar veu a la visió de la societat a través de les dones, i que lluita per assolir l’equitat entre homes i dones. Les seves línies d’acció són l’apoderament de les dones en iniciatives que reforcin i visibilitzin la seva presència al món empresarial, civil i social; la creació d’espais de diàleg, anàlisi i reflexió; i el foment de xarxes, facilitant espais d’intercanvi d’experiències, col·laboracions i assessorament en àmbits econòmics, empresarials i socials.