Vés al contingut

Construïm xarxes per a les nostres sòcies

  Fomentem la participació en xarxes de dones a escala nacional i internacional com espai d’intercanvi de negocis, experiències i col·laboracions entre les associades. A Dones pel Futur  (ACDDE) comptem amb aliances amb entitats expertes en diferents àmbits econòmics, empresarials i socials.

  Gràcies als convenis generats en els últims anys, les nostres sòcies tenen accés als serveis i formacions de dues organitzacions més reconegudes a Catalunya: PIMEC i CECOT (Reempresa). 

  Dones pel Futur ACCDE s’incorpora a la patronal de PIMEC

  ACCDE ha passat a formar part de la patronal de PIMEC. Gràcies a aquest acord, les sòcies de Dones pel Futur, a més de gaudir de les nostres activitats, tallers, esdeveniments i grups de treball, també podran gaudir dels avantatges i serveis que ofereix PIMEC.

  Descobreix tots els serveis als quals les sòcies podran accedir fent clic: https://www.youtube.com/watch?v=QeBBPOsngaM 


  Conveni de col·laboració Dones pel Futur ACCDE amb CECOT pel programa Reempresa.

  Reempresa ofereix assessorament individual per a l’elaboració del teu pla de cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

  Aquest acompanyament és duu a terme  des d’una vessant neutral, en la qual s’aplica l’experiència de totes els operacions en els que han intervingut. A més de l’orientació durant la preparació i transmissió de l’empresa, treballem per trobar potencials compradors del teu negoci.

  Coneix més sobre Reempresa en aquest enllaç: https://donespelfutur.com/albert-colomer-director-reempresa-reemprendre-set-vegades-mes-facil-que-emprendre