Vés al contingut

Dinar col·loqui Dones pel Futur amb Artur Mas

  El passat 30 de Gener, més de 120 amigues i amics de Dones pel Futur vàrem tenir l’oportunitat de compartir un dinar-col·loqui amb el 129è President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Artur Mas.

  Una trobada en que cada una de les assistents va poder expressar els seus dubtes i inquietuds sobre polítiques d’igualtat, l’actualitat del país, del procés i del judici 6F entre altres . El debat va ser conduït pel periodista i director del programa Islàndia de RAC1, l’Albert Om, qui una a una va anar traslladant al President Artur Mas, les qüestions plantejades per les amigues i amics de Dones pel Futur presents, generant així un diàleg fluid i profitós.

  “Un país es construeix millor si, més enllà dels poders públics, es construeix amb l’esforç de la gent”

  “Quan el país funcioni com l’administració pública, en , els sous de les aconseguiran la paritat”

  “Conceptualment no entenc tema #quotes però és necessari per què si no en el món de la #política no hi ha #dones

  Aquestes i altres reflexions vàrem poder compartir amb el President Artur Mas durant el dinar col·loqui que vàrem celebrar a Dones pel Futur. I que esperem que totes i tots els que ens vàreu acompanyar, puguem compartir en un futur proper noves reflexions i noves trobades. Seguirem informant de les pròximes accions. Comptem amb tu.