Vés al contingut

ACCDE en el directori de L’Euro-Mediterranean Women’s Foundation

  L’Euro-Mediterranean Women’s Foundation és una organització independent sense ànim de lucre creada en 2014. Està estructurada com una Xarxa de xarxes que reuneix a tots els actors de l’igualtat de gènere en l’espai euromediterrani amb els objectius de:

  • Avançar en la lluita comuna per l’igualtat de drets de dones i homes per a participar en la vida política, econòmica, civil i social. 
  • Erradicar totes les formes de violència i discriminació contra dones i nenes. 
  • Fomentar un canvi d’actitud i comportament a favor de l’igualtat de gènere.

  La Fundació va ser creada amb una clara voluntat d’estar estretament vinculada a la Unió pel Mediterrani (UpM), que comprèn els 28 Estats membres de la UE i 15 països socis mediterranis, a través d’un enfocament de múltiples temes i actors. 

  Entre les seves tasques es troba l’establint vincles entre coneixement i acció, connectant persones i projectes per a avançar en la igualtat de gènere mitjançant el desenvolupament d’eines innovadores per a enfortir el paper de la dona en l’espai euromediterrani.

  Dit això, Dones pel Futur, Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, com a part dels seus eixos estratègics, està compromesa amb la societat actual i al servei de les persones, entitats i institucions, amb l’objectiu de generar canvis, impulsem reformes i marquem tendències. 

  Per aquesta raó, agraïm a l’Euro-Mediterranean Women’s Foundation per incloure’ns en el seu directori s’associacions compromeses.

  Per a més informació, clica en aquest enllaç: https://www.euromedwomen.foundation/pg/en/profile/ermwf.ssccctlnddnsdrctvsmprsrs